vrijdag 25 januari 2019

Wengen :vrijdag 25 januari - dag 2

Vanmorgen werden we zachtjes gewekt. De juffen en meesters verschoten zich een ongeluk want iedereen lag nog te snurken. We waren wel een beetje zenuwachtig voor de eerste skidag. Wie zou onze skimoni zijn? Lukt dat wel zo een lift nemen ? Bij wie zit ik in de groep ? Iedereen kwam dolenthousiast terug van de skiles. Lieve en leuke skimoni's , paar keer gevallen , goed gelachen , " sjokolaatje" gegeten vertelden ze met een grote glimlach en blozende kaakjes.
Na het middageten hadden we niet veel tijd om te rusten , we moesten op tijd zijn om de trein te halen richting Kleine Scheidegg. We vulden onze rugzak met een sapje en een koekje en gingen met de tandradbaan de bergen in.
We kregen van de juffen enkele opdrachten en moesten zelf op zoek naar de antwoorden. Wat een mooi uitzichtop de bergen en de skipistes.
We speelden en gleedden nog even in de sneeuw en gingen dan met hetzelfde treintje terug naar beneden.
Momenteel zijn we aan het douchen en maken we ons klaar om te gaan eten. Dan nog deurhangers versieren ....medailles ....en een verhaaltje.
Gisteren lagen we vroeg in ons bed ( 20 u ! ) en we sliepen zeer snel , toch vermoeiend al dat spelen en wandelen buiten in de sneeuw.

Geen opmerkingen: