dinsdag 29 januari 2019

Boerderijklassen dinsdag 29 januari 2019 2

Goede avond iedereen!

De voormiddag was al super, maar deze namiddag werd nog beter!!
Na de spaghetti maakten we lekkere confituur. We kunnen nu al niet meer wachten om al het lekkers dat we hier maken thuis te proeven.
Daarna mochten we de dieren voederen. Juf Inge ging met haar groepje de geiten en de schapen voederen, maar liet de geiten toch wel ontsnappen zeker! Deze vonden al snel de emmer met ganzeneten van juf Natalie... Was me dit een spannend avontuur op onze boerderij. Gelukkig kwam alles goed en kregen alle diertjes het eten dat ze verdienden.
Na het voederen kregen we nog een heuse verrassing. De boerin vindt ons zo een geweldig goede groep, dat ze een nieuwe workshop met ons wou uit proberen. De meisjes mochten een schattenzakje vilten en de jongens konden zich nog eens uitleven op het voetbalplein en gocart-parcours.
Alsof de dag nog niet vol verrassingen genoeg zat, stak Jeroen ook nog eens het kampvuur aan. Eefje is vrijdag jarig en trakteerde op superlekkere lolly's!
Daarna was het weeral boterhammentijd, douchen en spelen. Vandaag was het een superleuke maar drukke dag en onze oogjes vielen nog sneller dicht dan gisteren!
Jammer genoeg is het morgen weer tijd om naar huis te gaan.

Lieve mama's en papa's, hopelijk worden we morgen wakker onder een wit sneeuwtapijt en kunnen we ook nog sneeuwmannen maken. De juffen hebben het altijd zeer druk, maar morgenvoormiddag wordt het extra druk omdat alles ingepakt moet raken. De juffen zullen zeker iets kort op facebook laten weten, maar er zal geen uitgebreid verslag op de blog te lezen zijn. Ook de foto's van morgen zullen pas later op de site staan.

En nu, oogjes dicht en snaveltjes toe. Tot morgen allemaal!!












Geen opmerkingen: