dinsdag 29 januari 2019

Boerderijklassen dinsdag 29 januari 2019

Goede middag iedereen!
Wat hebben we allemaal flink geslapen vannacht. We zijn allemaal in ons bed blijven liggen tot de juffen ons zijn komen wekken. Maar eens gewekt waren we 100 % klaar voor een nieuwe dag op de boerderij.
Deze dag startten we met lekkere boterhammen als ontbijt. En deze boterhammen smaken echt lekkerder dan thuis hoor! Zelfs 's morgens gaan ze binnen als zoete koek.
Na de boterhammen eventjes spelen en genieten van de blauwe lucht en een stralende zon. Wat zalig om hier de dag te kunnen starten.
Terwijl wij speelden kwam ook Jeroen aan op de boerderij en toen was het tijd om heksenprotjes te maken. We voegden geheime heksenkruiden toe en verzonnen zelf een toverspreuk om de koekjes nog lekkerder te maken.
Daarna was het weer tijd voor stalwerk (de geitjes deze keer) waar juf Lynn een nieuwe beste vriend leerde kennen, paardrijden, konijntjes knuffelen en het tractorparcours. We blijven het tractorparcours toch het leukste vinden van allemaal. Omdat we deze ochtend zo flink geweest zijn, mogen we vandaag nog extra op de tractors. Joepie !
Voor we het weer wisten was het tijd voor middageten. Groentesoep deze keer. Wisten jullie dat Lena al  elke dag soep gegeten heeft?! Daarna spaghetti en als extraatje nog een ijsje. We zullen zeker niet met honger naar huis gaan.
Daarna vertelden de juffen ons dat we een half uurtje op ons bed moesten gaan liggen. Dat vonden we eerst geen goed plan, want de zon schijnt hier volop en we wilden spelen en ravotten; maar toen we aan ons bedje kwamen ontdekten we jullie leuke verrassing. Wat een originele post werd er weer verstuurd. Dank jullie wel!!
Ondertussen zijn we terug aan het werk; maar dat lezen jullie vanavond wel!
Dikke kus en knuffel van jullie kapoenen.

Geen opmerkingen: