zondag 18 maart 2018

zondag 18 maart


Hallllllloooookes allemaal,
Een rustige zondag in Zinal ? Vergeet het ! Deze ochtend weerklonk Gregoriaanse muziek doorheen de gang en werden we gewekt door Zuster Veronata, Zuster Kellya en Zuster Tomata ! 
In pyjama gingen we ontbijten : chocolademelk en croissants ! Het was lekker en op ’t gemakske want skiĆ«n stond pas in de namiddag op het programma. 

Dus trokken we onze wandeltenue aan en stapten met poepsleetjes door het oude Zinal naar het einde van de vallei ! Daar mochten we glijden en in de hopen sneeuw ravotten !
Kippennuggets, soep, pasta en een mandarijntje…..en dan weer op de latten ! 
De zon had er niet veel zin in maar daar trokken we ons eigenlijk niks van aan ! 

Geloof het of niet maar de ‘beginners’ groep gaat morgen voor de eerste keer een rode piste doen! Spannend ! De gevorderden die ‘tsjeesen’ overal af ! Wat een leuke bende !

Een douchke en dan apero-time : sapje en chips ! Ah ja  ,want het is zondag he !
Na het avondmaal snel naar de kerk voor een gebedsviering. Margo las voor en eigenlijk vonden we het een super toffe viering !
We maakten een fakkeltocht en dronken nog een bekertje warme chocolademelk aan het houtvuur en werden verrast door een heus live-concert van alpenhoorns ! Indrukwekkend !
Veerle en Silke deden ook een poging maar het resultaat was iets minder hihi !
 
We waren moe en na het verhaaltje zijn we dan ook als een blok in slaap gevallen ! Dodokes  en dikke knuffel van al jullie kapoenen !

Geen opmerkingen: