woensdag 14 maart 2018

Sneeuwklassen woensdag 14 maart

Dag allemaal :-)

We zijn goed toegekomen in het zonnige Zinal. Op de bus werd er weinig geslapen maar wel veel gebabbeld ;-)
Amber voelde zich niet zo goed en deed vanmorgen eerst een dutje in een echt bed ! Na dit dutje was ze er weer helemaal door.

Na het uitladen van de bus aten we nog een lekkere boterham , cornflakes en dronken warme choco , koffie of thee. We begonnen aan het echte werk ...de valiezen naar onze kamer brengen. We liggen op het 7e verdiep , maar de lift gaat maar tot het 6e dus nog een verdiep de trappen op ;-)

Het opmaken van de bedden verliep heel vlot. Dat oefenen heeft precies geholpen !! We laadden onze valiezen uit en snel was het al tijd om ons skimateriaal te gaan afhalen. We pasten skibotten ( ook dat ging heeeeel vlot ) , kregen skilatten en een helm. We kregen ook een briefje met de nummers van onze ski's en botten zodat we morgen de juiste meenemen naar de piste...dat wordt spannend ;-)
Na de witloofrolletjes maakten we ons klaar om te gaan glijden , dat was heeel tof ! We smulden lekkere donuts die Matteo trakteerde voor zijn verjaardag en gleden nog een beetje verder.

Na het 4- uurtje sprongen we in de douche en ruimden onze kamer nog een beetje verder op. Ondertussen zijn we al begonnen met brieven schrijven. Straks doen we verder maar nu gaan we eerst lekkere frietjes smullen. Vanavond gaan we op tijd in ons bedje ...want we zijn een beetje moe.

We vinden het hier alvast heel leuk en hebben al een beetje een kleurtje van de zon. We vinden het wel spannend om morgen onze eerste dag te gaan skiƫn. Sorry , maar we hebben jullie nog niet gemist ;-)

Wist je dat :
Elise Scholten graag haar helm achterste tevoren op haar hoofd plaatst ?
Farah haar kussen een gaatje had en bijna de hele bus vol witte bolletjes lag ?
De buschauffeur van Liiiiiiimmmmmbbuuuurrrrgggg was en ook een beetje op Charlotte haar papa leek ?
Julian , Seppe en Warre een reuzeput gegraven hebben in de sneeuw ?
Er toch ook snurkers waren op de bus ?

TOT MORGEN !!!
Dikke zoen van ons allemaal !!!

Geen opmerkingen: