maandag 19 maart 2018

maandag 19 maart

Hallloooookes,
Wij hadden vandaag weer een mega-super-coole dag!
Het sneeuwde de hele dag. We werden vanmorgen gewekt door de Daltons, die sleurden ons uit ons bed en hielden een algehele pyjama- en hygiënecontrole.
Na het ontbijt gingen we op muizenjacht in het dorp want vanavond worden de muizen geteld.Helaas was onze vangst maar mager.
We haalden de poepsleetjes boven , hielden sneeuwgevecht en bouwden iglo's of sneeuwmannen. We gleden zelfs op een speciaal sleetje, dat Silke haar papa ook kan maken ( volgens Silke ;-) ) wederom dolle pret en de sneeuw bleef maar vallen!

We hadden ook weer een superskidag , we krijgen alleen maar complimenten van de skimoni's.
Brave kinderen , die heel geconcentreerd zijn, Super hé! De beginners nemen morgen zelfs al de stoeltjeslift en gaan van de rode piste ! Dat vinden ze heel spannend , maar ze zijn superenthousiast.
 

Nu maken we ons klaar voor het feestmaal en daarna de bonte avond. Aangezien er al enkele knappe jongens gespot zijn , wordt dit voor sommige meisjes een spannende avond...gaan we slowen of niet ? Oh nee, gaan de juffen daar foto's van trekken ? Gaan ze die dan ook laten zien op de filmavond ?

Dus........ we hebben weinig tijd,  douchen , sjieke kleren aandoen, ons haar doen ... en dan klaar voor de feestavond.Joepieeeeee !!!Dansen tot in de late uurtjes ;-)

Tot morgen ! xxx


Geen opmerkingen: