vrijdag 16 maart 2018

vrijdag 16 maart

Hallokidoki....

Vandaag was weerom een fantastische dag met zon en verse sneeuw.
Gisteren zongen we nog " vollenbak " mee met Reini en lazen we voor het slapengaan nog een verhaaltje uit ons zelfgeschreven griezelverhalenboek. Daarna gingen we snel in ons bed , want we zijn hier wel een beetje moe van het skiën en al die andere leuke dingen.

Vanmorgen werden we gewekt door de juffen en meester in sportkledij en warmden we ons meteen op met aerobic. Na deze sportieve starter maakten we ons klaar om te gaan ontbijten en daarna te skiën. Onze dag startte al meteen goed , want we verzamelden vanmorgen KEI-veel muizen . YES!!

Iedereen had er veel zin in , sommigen vragen zich af waarom we maar een halve dag skiën en geen hele dag ;-).

Vanmiddag hadden we geen tijd om te rusten. Na het eten vertrokken we met de bus naar Grimentz om daar op zoektocht te gaan, maar eerst verzamelden we weer KEI-veel muizen ;-).
We kregen een zoektocht met vragen en probeerden zoveel mogelijk antwoorden te vinden.We smulden cent wafers , lekstokken en Caprisone...mmmmmm
We maakten foto's met een coole setting en meester Tom zong uit volle borst van de Jean.( zie filmpje)
In de bus terug naar huis bleven we uit volle borst echte klassiekers ( maar een klein beetje vals ;-) ) zingen ...de sfeer zat er goed in!

Nu zijn we aan het douchen , onze post aan het lezen , mogen we op wandel naar de andere kamers en  onze kamers ook een beetje opruimen.. allé dat hopen de juffen toch.

Vanavond is het tijd voor de verrassingskwis , spannend!!!!

Tot morgen ! Dikke zoenen

Geen opmerkingen: