zaterdag 17 maart 2018

zaterdag 17 maart

Halllooooooooo,

Vandaag weerom een superleuke dag met heel veel sneeuw!! Zo veel sneeuw dat we waarschijnlijk ingesneeuwd geraken en nog een weekje extra moeten blijven ( hihi ;-) )

Gisteren genoten we van onze verrassingskwis. Enkele uitspraken van gisteren : " Oh my gooooodddd" ," Oh nee, dat is mijn mama ", " Ja , dat is thuis ook zo ", " genant ", " wat voor een vraag stelt die nu ", .....maar wel heel leuk en tof en megacool en een leuke verrassing en ...
Het vingerhaken ging verrassend vlot , we hadden slierten die langer waren dan de gang. Het bouwen van de kaartenhuisjes was heel wat moeilijker.We kregen wel enkele originele antwoorden ;-)
- Geef de 4 seizoenen in het Frans :chaud , petit chaud , froid , petit froid
- In welke term drukt m'n de sterkte van het geluid uit : blaffen

Vanmorgen zaten we met een (papieren) muizenplaag we stormden onze bedden uit om de muizen te zoeken en te vangen.
Na het ontbijt maakten we ons klaar om te gaan skiën , het was bewolkt maar we hadden zoveel zin om te skiën dat het ons niet kon deren.

Vanmiddag konden we even rusten in onze kamer , onze post lezen en nog maar eens opruimen ;-)
Na deze deugddoende pauze snel naar buiten om te glijden met de poepsleetjes in de verse sneeuw. Dat vonden we meer dan superleuk !( zie filmpje)
Na het 4-uurtje kregen we van de juffen en meester Tom onze portemonnee om te gaan shoppen ,we kochten de mooiste ,leukste souvenirs voor de ganse familie, ook weer superleuk !

Nu zijn we aan het aperitieven met kidibull en chips in onze sjiekste outfit. Straks na  het eten hebben we spelletjesavond.

Wist je dat( door de zesdeklassers ):
Senne zijn portemonnee zocht die eigenlijk in zijn zak zat ?
de juffen en de meester mee hebben gepoepsleet ;-)
Cara en Fran altijd samen vallen op de piste ?
Margo en Emma samen op een stoel zaten en Emma er dan afviel ?
Matteo en Tuur graag zingen op de lift ?

Een dikke zoen en tot morgen !


Geen opmerkingen: