maandag 7 juni 2021

Zeeklassen maandag 7 juni

Wauw , wat een dag ! 

Vanmorgen startten we de dag sportief met aerobic o.l.v. meester Jordi.
Na het ontbijt gingen we meteen op stap naar Nieuwpoort bad . 
We zochten onze weg met een stadsplan en kwamen meer te weten over Jeanne Panne die als heks tot de brandstapel veroordeeld werd. Voor sommigen was dit een moeilijke opdracht want ze maakten bijna 5 keer hetzelfde toereke ;-)  Plezier verzekerd !
Na deze zoektocht stapten we terug naar de Zeekameel en aten we lekkere "pistolekes met keis ,  heps of krabsla ". We smulden onze buikjes rond.
's Namiddags gingen we naar het strand ... zalig ! Een stralende zon , een beetje wind . Goed insmeren was de boodschap . De juffen hebben dat wel 100 keer herhaald , het kwam onze oren uit. Lidiya en Roos trakteerden met ijsjes.We deden aan pootje baden , duinspringen en speelden er op los . 
Vanavond stond er kip met curry op het menu en of het smaakte. We werkten aan ons geschenkje voor vaderdag en smeerden after-sun dat het een lieve lust was ! Voor het slapengaan speelde Berre op de gitaar en nu ??? Nu liggen we te knorren en dromen van wat er morgen komt ! We hebben er weer zin in .....naar het zeetje daar ga ik zo graag eens heen, naar het zeetje ....lal alalaalal....











Geen opmerkingen: