woensdag 9 juni 2021

zeeklassen woensdag 9 juni

 Woehaaaaa.......het is al woensdagavond .....wat gaat de tijd hier veel te snel vooruit ! Het was een zot leuke dag vandaag. We werden stilletjes gewekt door de juffen en meester want Senne was jarig. Hij kreeg een verjaardagslied op het terras, veel kaartjes en cadeautjes. Na een stevig ontbijt trokken we met de fiets naar Raversijde waar we enorm geboeid de Atlantic wall bezochten. We leerden wat een 'batterij' was en hoe het leven eraan toe ging tijdens de Wereldoorlog ! We splitsten ons op in twee groepen : meisjes en jongens ! Terwijl de heen tocht tot grote vreugde van de juffen vlekkeloos verliep was de terugkeer een paar ander mouwen ! Juf Vé kreeg lekke band en kon niet meer verder fietsen. Zij bleef wachten op een nieuwe fiets. Een beetje verder kreeg de tandemfiets van meester Tom en Femke pech : ketting eraf en het lukte niet om ze erop te leggen, ook juf Kelly kreeg één km verder kettingpech.....om het in oorlogstermen te zeggen : een slagveld ! Een half uur later dan voorzien arriveerden we op het strand voor de pic-nic






. We hadden reuzehonger. Na de lunch was het tijd voor onze bloemenverkoop. De mooiste bloemenwinkel werd beloond maar ook de beste verkopers ! We gingen er vollen bak voor en tussendoor zwommen we met de meesters en juffen in de zee ! Zalig ! Na een aperoo-ke (chips en brikje) was het bbq-tijd. Lieselot en Bram van de Zeekameel zorgen hier steeds voor lekker eten en verschieten ervan hoe goed wij kunnen eten. Na het avondmaal brachten we de fietsen terug en speelden spelletjes in de avondzon op de dijk. Vervolgens wandelden we terug bij een ondergaande zon en kwamen moe met blozende kaakjes terug aan bij de Zeekameel. Ondertussen liggen we te knorren en haasten de juffen zich om nog iets op de blog te zetten !

In ieder geval : we willen niet naar huis ! We blijven nog wat ! Veel zonnige groeten, knuffels met wat zand en dikke zoenen van alle kapoenen.

1 opmerking:

Eloise zei

Ze amuseren zich te pletter!! Bedankt voor de organisatie!!