zondag 5 februari 2017

zondag : toboganning

Halllooooooooooooooo,

Vandaag was het weer een sneeuwig dagje. Wel leuk,  zo heeeeeelllll veeel verse sneeuw!
Vanmorgen werden we gewekt door 4 zusters. Ze nodigden ons uit om samen een ochtendgebed te houden want het was natuurlijk zondag vandaag.We deden samen een ochtendgebedje en maakten ons klaar voor een nieuwe dag.
Deze voormiddag werd er zo goed geskied dat de beginners morgen al op de blauwe piste mogen. Knap hé!
De val van de dag gaat naar mr. directeur ....hij viel languit in de diepsneeuw en was zijn ski even kwijt. ;-) dat vonden we natuurlijk heel grappig ;-)

Vanmiddag aten we lekkere soep , heerlijke croque monsieur en spiegeleitjes.
We rustten even uit op ons bed en maakten ons klaar om te gaan shoppen. We wandelden naar het dorp en shopten er op los.Verwacht jullie maar aan vele ( hele grote of kleinere) repen chocolade , leuke cadeautjes en leuke souveniertjes!

De bus kwam ons in het dorp oppikken en we reden verder om te gaan Tobogannen.
Mega , super , fantastisch leuk!! We gleden er op los en ondertussen bleef het maar sneeuwen en sneeuwen en sneeuwen. Enkelen hebben hun hoogtevrees overwonnen en gleden van de hoogste glijbaan. De big Jump was helaas gesloten want ....er was te veel sneeuw gevallen. Maar dat kon de pret niet bederven. De echte durvers gingen per 2, per 3 of per 4 naar beneden.
We smulden nog een lekstok , een lekkere koek en dronken een capri-sonneke mmmmmmmmmmm.

Na het avondeten hadden we eindelijk tijd om te douchen. De verrassing stelln we uit tot morgen want gisteren lagen we iets later in ons bed ....dus vandaag zeker op tijd dodoke doen.
Momenteel zijn die deugnieten hun tanden aan het poetsen en maken ze zich klaar om te gaan slapen.
Morgenvroeg kunnen we wat langer slapen want we skiën pas in de namiddag.

Vele dikke zoenen en dodo !
xxx




Geen opmerkingen: