woensdag 8 februari 2017

dinsdag ....Laatste avond ...

Gisteren was het weerom een fantastische dag.
's Morgens strekten we meteen onze benen en warmden we ons op met aerobic. Na deze opwarming maakten we ons klaar om te skiën , we skiden allemaal in de voormiddag!Alle skigroepen namen de stoeltjeslift en skiden van de blauwe piste !!!!! JOEppppieeeeeee!!!

Na het middageten hadden we geen tijd om te rusten. We oefenden ons spreekkoor nog even in want 's avonds moesten we al optreden! 's Namiddags wandelden we naar het dorp om de eitjeslift te nemen naar de top van de berg.
Spannend hoor, zo'n eitjeslift nemen. Boven was het mistig en konden we jammer genoeg niet genieten van het mooie uitzicht maar dat kon de pret niet bederven. We kregen van de juffen en meester een blad met opdrachten en probeerden deze zo goed mogelijk uit te voeren.
We begonnen aan onze klim naar het hotel , kregen een vieruurtje en haalden onze mooiste kleren uit de valies.
Het werd een echt feestmaal....
We startten met aperitiefje ...lekkere chips en cola. Als voorgerechtje waren er lekkere groentjes ( maar daar hadden we weinig zin in ....want er waren frietjes met vol au vent en mayonaise mmmmmmmmmmmm.
We smulden nog lekkere taart maar en Arno keek een beetje te diep in zijn taart ;-)

In de kapel werd alles klaargemaakt om te starten met de show. Elke klas voerde een dansje, een liedje of een spreekkoor op. Ons spreekkoor werd met een groot applaus onthaald dat vonden we natuurlijk heeeeelllll cooollll !
De juffen en de meester trakteerden nog met een lekker glaasje Ice tea en dan eindelijk dansavond! Er werd gesprongen , gejumped , geshaked , ...
Maar er werd niet geslowed ...jammer hé. Tijmen voerde zelfs een serenade op zijn knieën uit , maar kon Feline helaas niet overtuigen ;-)

Vanmorgen wekten we met zijn allen Nabil want hij is jarig ! Momenteel zijn onze valiezen ingepakt en zijn we de laatste medailles aan het verdelen.
Straks gaan we nog eens ravotten in de sneeuw. Nog een laatste keer skïen vanmiddag , daarna douchen , de bus inladen en nog een hapje eten voor we de bus opstappen om terug naar huis te keren.

Wij sturen tussen half 9 en half 10 vanavond een bericht met het juiste aankomstuur morgenvroeg.

Vele dikke zoenen van jullie kapoenen , die het hier heel leuk vinden maar toch ook een beetje blij zullen zijn om mama en papa terug te zien.

 


Geen opmerkingen: