maandag 23 maart 2015

Zinal : dag 6 - maandag


Jammer , helaas , spijtig , we startten vanmorgen onze voorlaatste dag in de sneeuw en de bergen! We moeten bijna weer naar huis …….. Ooooohhhhhhhhh.

Vanmorgen werden we gewekt door de zingende Snowsisters. Zulke nachtegalen mogen ons elke morgen wakker maken , hoor !
Er waren weeral meer dan zeven zonnen van de partij dus gingen we op pad voor een leerwandeling door Zinal over de woningbouw, handel, enzo.. We maakten ook al tijd om enkele souvenirs te kopen.

Na het middageten dat bestond uit witloof- hesprolletjes namen we onze skilatten voor een dagje skiën. De pistes lagen zalig dus nam iedereen de grote lift voor een echte blauwe piste ! Jawel iedereen ! De juffen en de meester stonden versteld van wat we allemaal al kunnen.

Na het skiën werd er gefeest zoals op een echte après-ski party. We smulden van lekkere chips en een Caprisonneke en dansten op de tonen van echte après-ski muziek samen met de scholen  van Burcht en Sint-Truiden.

De skimoni’s deelden vandaag een skibrevet uit en GOED NIEUWS .. …iedereen verdiende een skibrevet met een dikke duim en een dikke bravo! Aja , we leerden deze week weer heel wat bij !

We douchten ons snel want we hadden nog een drukke avond voor de boeg. Eerst het feestmaal dat bestond uit chips , cola , frietjes, vol au vent ( ook wat groentjes) en de grootste ( en ook lekkerste) taart die we ooit gezien hadden.

Na het eten haastten we ons naar de feestzaal voor de dankavond. Iedere klas bracht een dansje , een liedje of iets anders om alle personeel, moni’s helpende handen te bedanken.

Na deze dankavond las meester Tom nog een verhaaltje voor en kregen we nog wat popcorn. Raar maar waar , hier loopt ook een hotelgeest rond net zoals in Leysin vorig jaar !Hopelijk kan iedereen goed slapen.

Morgen wacht ons nog een laatste dag. We gaan nog poepsleeën , skiën en jammer genoeg ook onze valiezen pakken.

Rond 20u stappen we in de bus om terug richting Temse te vertrekken. We starten de telefoonketting een uur voor aankomst in Temse !

Dodokes en dikke zoenen van ons allemaal !!!

 

Geen opmerkingen: