zaterdag 21 maart 2015

Zinal dag 4 : zaterdag

Lieve thuisblijvers allemaal,


Het was een geweldige dag vandaag !


De zon had het moeilijk en stuurde na de middag haar kat ! Maar deze voormiddag scheen ze af en toe en dat was voor ons net genoeg om weer goed te kunnen skiĆ«n ! Het gaat iedere dag beter, beterder  en beterderst ! We amuseren ons en leren iedere keer wat bij ! De juffen en meesters en mijnheer directeur zijn fier op ons !


Na de lunch en de platte rust speelden we deze namiddag 'het monitoren-spel' Wat dit juist is, kan je zien op de foto's en zullen we uitleggen als we weer thuis zijn ! (De juffen zijn moe en het is al laat he...) Het is natuurlijk de vraag of we naar huis komen want we beginnen het hier ferm plezant te vinden ! Maar we laten dat tijdig weten hoor !


Na het avondmaal maakten we ons klaar voor het enige echte 'Swingpaleis' De pers was alom tegenwoordig en samen met 400 andere sneeuwklasgenoten vlogen we erin.
De surprise van de avond was het optreden van 'juf Veronique' Als een echte ster schitterde ze op het podium en wist als geen ander onmiddellijk het juiste antwoord te vinden.


Nadien was er een zekere Cleymans Jelle die ook een liedje kwam zingen; Dat viel best mee. Hij mocht dan ook eens met ons en de juffen en meesters op de foto !


Het werd een beetje later dan anders. Maar joepie : onze directeur las ons nog een verhaaltje voor.
Ondertussen zijn we in dromenland en vol verwachting van wat de dag van morgen zal brengen !
Lieve mama's en papa's we hebben het hier naar ons zin en hopen dat jullie ons niet te hard missen.
Een dikke knuffel en vele zoenen uit Zinal


De kids van het zesde !



Geen opmerkingen: