dinsdag 30 januari 2018

Dodo ...zzzzzz....wij slapen al !

Dag mama's en papa's ,

wij liggen al te knorren in ons bed.
We maakten vanmiddag lekkere hersenprotten . Hoe lekker die zijn , kunnen jullie morgen proeven. Wij vertellen jullie dan ook graag hoe je ze zelf moet maken , want daar weten we nu alles van !
Na het bakken , kregen we een lekker ijsje als 4-uurtje. We smulden ervan buiten in de zon. Meester Tom kwam op bezoek en speelde samen met ons met de KUbbs, de frisbee ,we voetbalden of speelden paardje. Ondertussen was Jeroen al bezig met het kampvuur. Dat was leuk ! We zongen kampvuurliedjes , we smulden van onze lekstok. Want Cédric trakteerde voor zijn verjaardag.
Kijk maar mee :
https://youtu.be/Q1vd6E4lx4k

Na het kampvuur was het tijd om boterhammen te eten. We smulden van het lekkere brood met kaas , salami , roze rol , choco of confituur.

Daarna mochten we nog eens met de boerderij spelen ( dat vinden we echt leuk ! ) , met de puzzels of een beetje kleuren. Ondertussen gingen we in de douche , poetsten onze tanden en maakten ons klaar om te gaan slapen. Juf Doirean , juf Veronique en juf Tine kwamen op bezoek en hadden extra post bij van broers of zussen en zelfs van het 6e leerjaar. Dat was een leuke verrassing !
Na een verhaaltje over Margriet de koe , kropen we in ons bed. We sliepen nog sneller dan gisteren ;-)
Het was weer een heel fijne , maar ook vermoeiende dag. De juffen genieten van al die lachende , blije gezichtjes ;-) 

Tot morgen !
Dikke zoen !






Geen opmerkingen: