dinsdag 30 januari 2018

De zon is van de partij ;-)

Dag mama's en papa's ,

Vanmorgen werden wij gewekt door een giraf, een beer, 2 konijnen, en een eland ;-) We sliepen vannacht als rozekes ;-)
We sprongen goedgemutst uit ons bed , poetsten onze tanden en deden al dansend de kleren uit ons eerste rolletje aan.
De juffen deden hun best om de mooiste vlechtjes en staartjes te maken bij meisjes, ondertussen speelden de jongens al even buiten.
We smulden van lekkere boterhammen met choco , confituur en kregen zelfs een reepje chocola mmmmmm. We vulden onze magen want er stond zwaar werk op het programma!
We werkten in kleine groepjes om de dieren te voederen en de stallen uit te mesten. Wat een harde werkers hebben we bij ! De geiten , konijnen en ezels hebben terug een proper hok ! De zwijnen aten bolletjes uit onze handen. We vingen de kippen en gaven ze wat graan uit onze hand.
De tijd ging snel vooruit. We aten tussendoor nog een stukje cake om terug op krachten te komen en gingen weer aan de slag.

Na het middagmaal ( spaghettikrulletjes met lekkere saus ) lag er een verrassing op ons bed. Post van de oma's , opa's , mama's , papa's , broers en zussen. Wat leuk , al die mooie tekeningen , brieven en kaartjes. De juffen lazen een verhaaltje voor en we rustten even uit op ons bed.

Ondertusssen ......
zijn we er al terug ingevlogen. We mogen paardrijden ( Joepie !!) en op de go-carts ( Joepie ) en tractors rijden. Straks gaan we nog koekjes bakken , houden we nog kampvuur....

We hebben het hier reuze fijn!
Vandaag is zelfs de zon van de partij. Dat maakt het buitenwerken eens zo leuk.
Neem zeker een kijkje op de website want er staan al nieuwe foto's online.

Dikke zoen ! xxx

Tot vanavond.


Geen opmerkingen: