woensdag 19 februari 2014

Lees de laatste nieuwtjes uit Leysin !

Lieve thuisblijvers,

Weerom een bewogen dag in Leysin ! Momenteel wordt er druk onderhandeld met de directie van Fabiola want we willen nog een weekje bijboeken. We zullen die onderbroeken wel twee keer aandoen en een deoke kopen in de 'Coop' !

Deze ochtend konden we een half uurtje langer slapen, zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalig ! Maar om 8u werden we gewekt door de 3 Daltons ! Dat was gene zever : direct uit ons bed en grote keuring van neusgaten, handen en voeten en nog van alles door super-Dalton Tom op de gang.




Na een ontbijt van speculoos, confituur, kaas, hesp, salami, choco, bokes, cornflakes, fruitsap, chocomelk, koffie voor juf V en Mr D  maakten we ons ready voor een wandeling.

Die vonden we allemaal super-leuk. Regelmatig hielden we halt en mochten we glijden ! We hielden wedstrijd en de juffen en meesters deden maar al te graag wat mee !

De voormiddag vloog voorbij en na het middagmaal ( het was wissel van de dagorde !) maakten we ons ski-klaar. Ook het skiën werd weer heel leuk ! Soms wel een beetje spannend want af en toe was het mistig.
Na het skiën zijn we naar het dorp gaan "shoppeshoppeshoppe". We keerden gelukkig weer met de 'navette' ! De nodige souvenirs en chocolade is aangekocht !

Veel tijd om te douchen was er niet want het avondmaal stond klaar !

We eindigden deze dag in rust en stilte (jaja dat kunnen wij ook !) Met onze zelfgemaakte fakkelpotten maakten we een avondwandeling en zongen we een avondlied. We bewonderden de sterrrenhemel : nooit zoveel sterren gezien ! En we vroegen ons af of jullie die nu ook kunnen zien ?

Meester Tom las deel twee van een verhaal voor en ondertussen ligt iedereen weer lekker te dromen van morgen, van de sneeuw, van de skimonitor, van het skiën, van den 'bonte' avond, van een nieuwe liefde, van ....

Wist je dat...
...Meester Tom niet zo goed zag tijdens het skiën, tegen een omheining skiede en dat juf Kelly het beschermlaagje uit zijn bril dan maar (na twee jaar) verwijderde ! Hij ziet nu veel beter !
...Mr Directeur vanaf nu een snor laat groeien.
...de souvenirwinkel zo goed als leeggekocht is !
...Ingmar veeeeeel post kreeg vandaag.
...Thomas D J erover nadenkt hoe mama en papa te overtuigen om tijdens de winter naar de bergen op vakantie te komen.
...we Yasna en Dries hier toch wel missen !
...er morgen meer dan zeven zonnen gaan schijnen,
...de beginners vandaag de eerste lift namen.
...we de jongens en meisjes van de andere scholen wel zien zitten
... we een leuke en brave bende zijn volgens de juffen
...Merel de kamergenoten af en toe trakteert op een privé-concert
...de juffen en mr Tom heel blij waren met de fijne brief van mama Dylan
...de verrassing van mama Fre voor de juffen al op is
...ons" huiswerk" hier ook al bijna OP is
...we mr Directeur en juf Kelly trakteerden op een sneeuwballengevecht !

Geen opmerkingen: