vrijdag 21 februari 2014

Inpakdag in Leysin

Goedemorgen Temse ,


Er waren gisterenavond wat problemen met het internet .... daarom nu pas het verslag van gisteren.


Gisteren schenen er dus 7 zonnen , het was een stralende dag !


's Morgens gingen we met de "eitjes" lift tot op 2000m naar de Berneuse. Vandaar hadden we een mooi uitzicht over het meer van Geneve. Knap hoor , al die bergtoppen ! We zagen zelfs de MONT BLANC!
We genoten even van het zonnetje en van het uitzicht en keerden dan weer terug naar ons hotel. Na het middageten maakten we ons klaar voor een nieuw skiavontuur !
En wat voor één , Lenja verloor haar ski op de lift.


Aangezien de zon straalde aten we ons 4-uurtje buiten in het zonnetje. Het 4-uurtje was "maar" een soepje....dus kregen we van de juffen en de meester nog een lekker zakje (huiswerk)chips ;-)


We konden wel niet te lang 4-uren want we moesten ons klaarmaken voor de feestmaaltijd en de BONTE avond !! Dat werd een heus karwei.
We genoten van een lekker aperitiefje met pizzahapje , vol au vent met frietjes en als dessert een lekker stukje feesttaart.


Na een kleine kwis-zang en dansdoorschuif konden we eindelijk gaan feesten en slowen !!
En er werd geshaked, gedanst, geslowd dat horen en zien verging!! Wat een feest!


Ne een kwartier extra danstijd moesten we dan toch gaan slapen. Maar eerst lazen we nog het verhaal van de Hotelgeest voor. Die kwam echt tot leven , met gegil, gekres en nagelbijterij tot gevolg. De juffen lachten zich een kriek en kregen onder hun voeten van de hoteldirectie , omdat er te veel gegild werd ;-) (Oepsie )


Eind goed al goed , want alle doden kwamen in het verhaal terug tot leven ! Maar of de hotelgeest nu verdreven is, dat blijft de vraag ! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH


Ondertussen zijn onze valiezen al gemaakt en maken we ons klaar voor de laatste dag !
We maken er nog een topdag van en zien jullie morgenvroeg ;-)


Dikke knuffels van jullie schatjes !!

Geen opmerkingen: