dinsdag 24 januari 2017

Dinsdag .... een super dag !

Dag iedereeeeeeennnn,

Vanmorgen werden we gewekt door de juffen die leken op echte dieren ( rararara). We hebben geslapen als roosjes zzzzzzzz, we namen een "rolletje" en kleedden ons supersnel aan. Want we wilden graag terug naar de dieren ......
We smulden lekkere boterhammen met melk of chocomelk en aten een lekker stukje chocolade. Daarna meteen aan de slag!
We bakten koekjes, we mestten de konijnstallen en de ezelstallen uit...zwaar werken maar keitof ! Rijden met de kruiwagen, hooi halen , scheppen, vegen , noem maar op.
We reden ook nog paard , knuffelden de konijntjes en mochten nog eens racen met de go-carts. Charlotte die een beetje ziek was , arriveerde ook op de boerderij om samen met ons de laatste koekjes te rollen en daarna mee paard te rijden.
Na een drukke maar superleuke voormiddag aten we spinaziepetatjes en fish sticks.
Er werden afgewasen in discostijl en dan .....POST ! We genoten van al die leuke tekeningen, foto's, brieven van onze broers , zussen , ouders, oma's en opa's. We bleven een kwartiertje rusten op ons bed om er daarna terug in te vliegen!

Wie kwam er ons verrassen ? Viktor het varken kwam op bezoek en wou met ons op de foto !!

Ondertussen zijn we al terug druk in de weer. Er zijn groepjes aan het vilten , de dieren moeten nog gevoederd worden.... dat wordt weer leeeeuuuuukkkkkk!

Tot vanavond !

Geen opmerkingen: