vrijdag 19 februari 2016

Vrijdag in Leysin


Hoi , hoi , hoi ,

Vandaag was het weerom een mega dagje. We werden vanmorgen gewekt met muziek en helaas wolken en sneeuw. Maar een echte skiër kan daar tegen dus gingen we allemaal blijgezind de piste op. De beginners nemen omwille van het mindere weer morgen pas voor de eerste keer de lift. De skimoni’s geven de leerlingen van de Velle alleen maar complimentjes omdat ze het zo goed doen, maar ook zeer goed luisteren , doorzetten én volhouden! Knap hé!

Na het middageten reden we meteen naar Montreux. De buschauffeur ontpopte zich tot een echte gids en vertelde over de natuur, de kastelen, de wijn enzo…

We lieten de wolken achter ons en kwamen aan in een bijna stralend Montreux ( er waren nog een paar wolkjes ;-) )

De kinderen kregen enkele opdrachten en we wandelden langs het meer. We aten een koekje, veel snoepjes en genoten van het uitzicht , de standbeelden en het zonnetje. We ontpopten ons tot echte fotomodellen en hielden heuse fotosessies.

We kwamen pas tegen 18u terug in Leysin aan en mochten onmiddellijk aanschuiven voor het avondmaal : gehaktballetjes met puree en/of penne met kaassaus ! Als dessert was er een chocolademousse !

We douchten na het avondmaal en verzamelden in pyjama voor een verrassing : cinema Velle met onze ouders in de hoofdrol ! Vooral de ‘bloopers’ vonden wij geweldig ! We kwamen haast niet meer bij van het lachen ! En zoals in de echte bioscoop kregen we kidibul en chips …

De juffen moesten ons even ter orde roepen want we waren heel uitgelaten en super-mega-vrolijk of zeg maar zo zot als een achterdeur ! Na verhaaltje en medailles was het bedtijd en dus dromen we over een nieuwe leuke skidag morgen !
Dikke zoenen,
van ons allemaal !

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: